Askel Eteenpäin ja Lauttakylän Luja:n jääkiekkojaoston yhteisospimus

01.09.2020

Lauttakylän Luja:n jääkiekkojaosto ja Askel Eteenpäin tekivät vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on ensijaisesti kehittää jääkiekko-otteluiden toimintaa ja samalla tuoda esille paikallisten seurojen ja yhdistysten yhteistyötä. Ottelutapahtumissa työskentelevät Askeleen nuoret tapaat pääsääntöisesti lipunmyynnissä, kahviotoiminnassa, makkaranmyynnissä ja muissa tarvittavissa hallin tehtävissä. 

Lisäksi Askel Eteenpäin Ry:n oheismyynti toimii myös tästä eteenpäin hallilla. Ostamalla T-paidan, mukin, lippalakin, pipon tai urheilukassin tuet lasten ja nuorten liikunnan kehittämistä!

Näemme hyvin tärkeänä asiana nuorten työllistämisen, työn kautta nuoret oppivat itsevarmuutta, vastuullisuutta, sosiaalisuutta ja saavat laajasti oppia omiin tuleviin elämän haasteisiin, kommentoi Joni Haapala ja Jussi Tiuttu.

Lujan jääkiekkojaoston rahastonhoitaja Anitta Routakangas ja varapuheenjohtaja Erik Kranni olivat myös erittäin tyytyväisiä yhteistyösopimuksen varmistuttua, iso asia molemmille osapuolille. Nyt on kaikki valmiina peleissä, kun kiekko putoaa jäähän:) 

Tervetuloa kannattamaan Luja voittoon.

Hallilla nähdään:)