KUINKA AUTAMME

Ajankohtaiset tapahtumat
 

Huvikumpu ja huvikummun lapset saivat mukavan yllätyksen maanantaina, kun kärry saapui pihaan. Ensi luman sataminen maahan ei haittaa kesävälineiden kanssa leikkimistä, mukavia hetkiä Huvikumpuun..

Lauttakylän koulun oppilaat saivat nauttia liikuntavälinekärryn välineistä kokonaiset kaksi viikkoa. KOulun pihassa oli vauhtia ja monenlaisia leikkejä ja pelejä. Opettajat olivat taas kerran tyytyväisiä liikuntatuntien ja välituntien aktiivisuuteen kärryn välineiden ansiosta.

Sammun koulun oppilaat saavat tämän viikon nauttia liikunnan ilosta, kun liikuntavälinekärry RUOHO13 saapui pihaan maanantai aamuna, Iloisia ja liikunnallisia hetkiä kaikille koulun oppilaille ja opettajille. Nauttikaa hienoista syyspäivistä välineiden kera.

Tällä viikolla liikuntavälinekärry RUOHO13 matkasi Loimankylään. Koulun oppilaat ovat taas k innoissaan koko viikon, kun välineiden monipuolinen käyttö on rajoittamatonta koulupäivän aikana. Mukavia syksyisiä liikuntapäiviä Loimankylään:)

Kuninkaisten päiväkodin lapset ja aikuiset täyttivät perjantai aamuna 18.9.2020 urheilukentän. Todella mieltä lämmittävää, kun he olivat suunnitelleet lasten olympilaiset liikuntaväline RUOHO13 välineiden kautta. Kentällä oli melkoinen vilske ja meno kun lapset mittasivat omia taitojaan eri pisteillä. Tälläisiä tapahtumia tarvitaan enemmän kaikille...

Liikuntavälinekärry RUOHO13 matka jatkuu taas uuden viikon myötä. Tällä viikolla liikuntavälineiden käytöstä saa nauttia Viialankadun Lautta 2 väki. Mukavia liikunnallisia hetkiä Viialankadulle ja kaikille oikein mukavia liikunnallisia syksypäiviä omien harrastuksien parissa.

Lauttakylän Luja:n jääkiekkojaosto ja Askel Eteenpäin tekivät vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on ensijaisesti kehittää jääkiekko-otteluiden toimintaa ja samalla tuoda esille paikallisten seurojen ja yhdistysten yhteistyötä. Ottelutapahtumissa työskentelevät Askeleen nuoret tapaat pääsääntöisesti...

Maanantaina elokuun viimeisenä päivänä liikuntavälinekärry RUOHO13 matkasi vuorostaan Suttilaan. Koulun pihassa oli heti ensimmäisenä päivänä melkoinen kuhina kärryn ympärillä ja välineitä käytettiin aktiivisesti välituntien ajan. Vielä kun luontoäitikin on lasten ja nuorten puolella pitämällä mitä parhaimpia ulkoilukelejä. Siitä vaan sitten, ei...

Viikolla 35 Liikuntavälinekärry matkasi Vampulaan esikoululaisten iloksi. Yhdistyksen toimintakauden alkua on taas odotettu vesi kielellä ja sen näkee lasten ilmeistä kun kärry saapui pihaan. Mielikuvituksella ei ole rajoja kun pelit, leikit ja liikkuminen pihassa alkaa:)

Viikolla 34 liikuntavälinekärry RUOHO13 suuntasi Kuninkaisiin. Maanantai aamuna lapsilla oli kova meno välineiden kanssa ympäri piha-aluetta, alueen toisessa päässä heiteltiin fresbeetä ja toisessa päässä pelattiin katusählyä ja hypittiin narulla. Taas kerran saimme nähdä mikä vaikutus kärryn saapumisella pihaan on lapsille.