KUINKA AUTAMME

Ajankohtaiset tapahtumat
 

Päiväkotiryhmä Mansikat sai nauttia jo kovinkin keväisistä ilmoista. Kärryn välineet olivat laajalti käytössä ja lapset pääsivät taas käsiksi myös kesävälineisiin :)

Sammussa lapset pääsivät vielä nauttimaan laskemisen riemusta. Myös salibandy oli viikon aikana taas kovassa huudossa :)

Kuten videosta voitte nähdä niin Lauttaryhmän talviriehassa oli melkoine vauhti päällä :)

Saatiin kyllä mahtava video Loiman koululta. Kärryn monipuolinen sisältö nousee hyvin esiin tässä videossa. :)

Viime viikolla kärry oli Suttilan ala-asteella. Oli sitten mäessä muuten melkoinen meininki kun pulkat ja liukurit vain viuhuivat alaspäin :)

Lauttakylän ala-asteella ekaluokkalaiset olivat välineiden kimpussa. Rohkeasti he menivät ja kaatuilivat myös uusilla laudoilla :) Hienoa, että lapset saavat nauttia nyt kunnon talvesta ja isoista lumikasoista.

Pikku Aino

29.01.2021

Pikku Ainon lapset saivat nauttia todella lumisesta ilmasta. Kärrystä lähti ihan kaikki välineet pihalle ja kaikkea haluttiin taas kokeilla. Olipas todella hieno nähdä lapset näin iloisina.

Mukavasti on satanut lunta niin lapset pääsevät mäkeen ja nauttimaan kärrymme sisällöstä.

Vihdoin kun lunta saatiin maahan asti, myös talvivälineet ovat kärryssä. Kuten videosta huomataan odottivat lapset oven avaamista aika malttamattomana :) Sitten vain mäkeen ja pitkin koulun pihaa.

Lumikin vihdoin saapui Huittisiin ja tästä johtuen myös kärryn sisältö vaihdettiin talvivälineisiin. Nyt kärryssä on siis mm. rattikelkkoja, pulkkia, liukureita ja lumikenkiä lasten iloksi.