KUINKA AUTAMME

Ajankohtaiset tapahtumat
 

Tervehdys!

24.07.2020

kaikille liikunnan-ja urheilunystäville. Koronaviruksen aiheuttama taantuma alkaa hiljalleen olemaan taakse jäänyttä aikaa ja on taas aika palata normaaliin toimintajärjestykseen. Koronaviruksen poikkeustilan johdosta RUOHO13 liikuntavälinekärry on valitettavasti huilannut useamman kuukauden, mutta nyt kärry pääsee taas vauhtiin!

Askel Eteenpäin valitsi vuoden työntekijäksi Artturi Kiurun , Artturi on osoittanut erinomaista kiinnostusta työntekoa kohtaan, määrätietoisuutta, hyvää asennetta, myönteistä asiakaspalvelutaitoja ja kiinnostusta kehittää itseään ja yhdistyksen toimintaa. Artturi on myös toiminut tapahtumissa vastuuhenkilönä nuorten työntekijöiden kanssa.

Koko kaupungin varhaiskasvatus vietti 9. - 11.3 liikunnallisia aamupäiviä Kännönvuoren ulkoilualueella. Pienimmät ulkoilijat olivat 2-vuotiaita ja isoimmat eskarilaisia. Sateinen sää ei haitannut millään tavalla lasten liikkumista, päinvastoin metsässä ja urheilualueella oli melkoinen kuhina. Lisäksi laavulla lapset pääsivät nauttimaan makkarasta...

Lauttaryhmän oppilaat saivat nauttia viikon ajan liikunnallisista koulupäivistä kärryn avustuksella.

Loiman koulun oppilaat saivat nauttia Ruoho13 liikuntavälinekärrystä. Koulun pihamaalla oli välitunneilla ja liikuntatunneilla monenmoisia leikkejä ja pelejä.

Lauttakylän koulun liikuntakerho alkaa tänään torstaina 27.2.2020 klo 14.45. Kerho järjestetään aina torstaisin klo 14.45-15.45 tahtoareenalla tai areenan läheisyydessä. Kerhoon ei ole ennakkko ilmoittautumista, vaan kaikki halukkaat mukaan liikkumaan monipuolisesti.

Huvikummun päiväkodin lapsille saapui iloinen yllätys pihaan maanantaina 3.2, kun liikuntavälinekärry RUOHO13 saapui pihaan. Lasten iloiset ilmeet ovat suurin palkinto ja samalla saavat hymyn omille poskillekin.

Yhdistyksen jäsenet, teille on lähetetty sähköpostilla jäsenkirjeet keskiviikkona 5.2.2020. Yhdistyksen uusi toimintakausi 2020 on alkanut ja kirjeessä on hieman tietoa menneestä toimintakaudesta ja yleisesti yhdistyksen toiminnasta tällähetkellä.

Askel Eteenpäin Ry:n ensimmäinen toimintavuosi 2019-2020 on jäänyt taakse ja on aika katsastaa uuden toimintakauden 2020-2021 sisältöä.

Loiman koulun oppilaat saavat nauttia liikuntavälinekärry Ruoho13 välineistä. Toivottavasti tänä talvena päästään käyttämään myöskin talvivälineitä:)