KUINKA AUTAMME

Ajankohtaiset tapahtumat
 

26.2.2024 Jääkiekko-ottelu

Askel Eteenpäin ry vei Huittislaiset Lautta-oppilaat @tapparafansofficial vs @porinassat väliseen otteluun lauantaina 24.2.2024. Monet pääsivät näkemään liigatason jääkiekkoa ensimmäisen kerran livenä. Lasten hymyt kertoivat onnistuneesta päivästä. 

Kiitos LähiTapiola Länsi-Suomi. Kiitos Tappara kaikesta avusta. Kiitos Huittisten Tilausliikenne Oy turvallisesta kyydistä. Kiitos koulu, että olitte auttamassa. Kiitos vanhemmat ja lapset, että lähditte mukaan. Yhteistyössä on valtavasti voimaa. #Askeleteenpäin #Tappara #Ässät #Liiga #Lapset #Nuoret #Hyvinvointi #Elämyksiä #Huittinen

Mukavaa kevään odotusta kaikille, kyllä se kesä sieltä pian tulee!

                                                                                   30.5.2023

Askel eteenpäin Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin tiistaina 23.5.2023 Koneistuspalvelu Kajanderin kokoustiloissa. Kokouksessa käsiteltiin kaikki sääntömääräiset asiat ja valittiin uusi hallitus kaudelle 2023-2024. 

Hallituksessa toimii kaudella 2023-2024 seuraavat henkilöt: Puheenjohtaja Jussi tiuttu, varapuheenjohtaja Jouni Isotalo, taloudenhoitaja Joni Haapala, sihteeri Timo Kuusisto ja hallituksen jäsenet Mikael Ruohomaa, Joni Immonen, Mika Henttonen, Miikka Vesamäki ja Tommi Naatula.

Tommi on uusi kasvo yhdistyksen hallituksessa, Tommilla on vankka kokemus urheilusta ja lisäksi siviilityö koulumaailmasta opettajana täydentää kokonaisuutta täydellisesti. 

                                                                                   Mukavaa kun saatiin Tommi mukaan, tervetuloa!


Yhdistys tulee panostamaan tulevalla kaudella ajakohtaisista tapahtumista kuukausiraporttien avulla. 

Tapahtumat löytyy täältä, mutta nyt kaikille oikein hyvää kesää ja kuullaan elokuussa.

Hallitus

Vampulassa tehtiin hieno video ja frisbeet lenteli talven tauon jälkeen!

Huhkolassa ei kauaa aikaa virähtänyt kun kärryn välineistö oli pitkin pihaa.

Päiväkotiryhmä Mansikat sai nauttia jo kovinkin keväisistä ilmoista. Kärryn välineet olivat laajalti käytössä ja lapset pääsivät taas käsiksi myös kesävälineisiin :)

Sammussa lapset pääsivät vielä nauttimaan laskemisen riemusta. Myös salibandy oli viikon aikana taas kovassa huudossa :)

Saatiin kyllä mahtava video Loiman koululta. Kärryn monipuolinen sisältö nousee hyvin esiin tässä videossa. :)

Kuten videosta voitte nähdä niin Lauttaryhmän talviriehassa oli melkoine vauhti päällä :)

Viime viikolla kärry oli Suttilan ala-asteella. Oli sitten mäessä muuten melkoinen meininki kun pulkat ja liukurit vain viuhuivat alaspäin :)

Lauttakylän ala-asteella ekaluokkalaiset olivat välineiden kimpussa. Rohkeasti he menivät ja kaatuilivat myös uusilla laudoilla :) Hienoa, että lapset saavat nauttia nyt kunnon talvesta ja isoista lumikasoista.

Pikku Aino

29.01.2021

Pikku Ainon lapset saivat nauttia todella lumisesta ilmasta. Kärrystä lähti ihan kaikki välineet pihalle ja kaikkea haluttiin taas kokeilla. Olipas todella hieno nähdä lapset näin iloisina.