KUINKA AUTAMME

Ajankohtaiset tapahtumat
 

                                                                                   30.5.2023

Askel eteenpäin Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin tiistaina 23.5.2023 Koneistuspalvelu Kajanderin kokoustiloissa. Kokouksessa käsiteltiin kaikki sääntömääräiset asiat ja valittiin uusi hallitus kaudelle 2023-2024. 

Hallituksessa toimii kaudella 2023-2024 seuraavat henkilöt: Puheenjohtaja Jussi tiuttu, varapuheenjohtaja Jouni Isotalo, taloudenhoitaja Joni Haapala, sihteeri Timo Kuusisto ja hallituksen jäsenet Mikael Ruohomaa, Joni Immonen, Mika Henttonen, Miikka Vesamäki ja Tommi Naatula.

Tommi on uusi kasvo yhdistyksen hallituksessa, Tommilla on vankka kokemus urheilusta ja lisäksi siviilityö koulumaailmasta opettajana täydentää kokonaisuutta täydellisesti. 

                                                                                   Mukavaa kun saatiin Tommi mukaan, tervetuloa!


Yhdistys tulee panostamaan tulevalla kaudella ajakohtaisista tapahtumista kuukausiraporttien avulla. 

Tapahtumat löytyy täältä, mutta nyt kaikille oikein hyvää kesää ja kuullaan elokuussa.

Hallitus

Mukavasti on satanut lunta niin lapset pääsevät mäkeen ja nauttimaan kärrymme sisällöstä.

Vihdoin kun lunta saatiin maahan asti, myös talvivälineet ovat kärryssä. Kuten videosta huomataan odottivat lapset oven avaamista aika malttamattomana :) Sitten vain mäkeen ja pitkin koulun pihaa.

Lumikin vihdoin saapui Huittisiin ja tästä johtuen myös kärryn sisältö vaihdettiin talvivälineisiin. Nyt kärryssä on siis mm. rattikelkkoja, pulkkia, liukureita ja lumikenkiä lasten iloksi.

Askeleteenpäin Ry on solminut yhteistyösopimukset Huittisten K-Supermarket Lautturin, Autokorjaamo Mäkelän ja Huittinen Go eSports kanssa. Yhteistyösopimukset antavat hyvät mahdollisuudet kehittää jo valmiina olevaa laajaa toimintaa lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen.

Vuosi 2020 on mennyt ja meillä on ollut koronasta huolimattakin antoisa vuosi. Kärry on kiertänyt pitkin kouluja, kerhoja ja päiväkoteja. Kiitämme todella nöyrästi kaikkia meidän toimitaamme tukevia henkilöitä ja yrityksiä, mahdollistatte meidän matkaa. Siitä palkintona meille paras asia on lasten ilo ja hymy liikkumisen parissa. Hyvää uutta vuotta...

Sammun eskari

16.12.2020

Viimeinen kokonainen viikko ennen joulua. :) Sammun eskarilaiset saivat alkuviikosta jopa vähän lunta maahan. Kärrymme sisältö on koitettu tehdä niin laajaksi, että jokainen lapsi löytää itselleen mieluisaa tekemistä. :)

Tällä viikolla ollaan Huhkolan päiväkodilla. Lapset saavat vielä nauttia kovinkin kesäisistä lajeista vaikka joulukuun puolella ollaankin. Se on kuitenkin pääasia, että lajista riippumaatta välineet ja lapset liikkuu.

Marraskuun viimeistä viikkoa viedään ja kärry on tämän viikon Vampulan ala-asteella. Sää on onneksi taas hieno joten lapset pääsevät nauttimaan koko kärryn sisällöstä.

Tällä viikolla vietetään lapsen oikeuksien viikkoa. Kärry on tämän viikon Lautta-1 oppilaiden ilona.