KUINKA AUTAMME

Ajankohtaiset tapahtumat
 

19.1.2020 sunnuntaina klo 11.00 alkaen jäähallilla oli taas vilskettä niin jäällä kuin ulkopuolellakin. Askel eteenpäin järjesti hyväntekeväisyysturnauksen ja osallistujina oli Wolwerines Valkeakoskelta, Lauttakylänkadun Oilers ja Askel eteenpäin.

Lauttakylän koulun oppilaat saavat nauttia kaksi viikkoa liikuntavälinekärryn välineistä. Vähäisen lumen tai "koknaan lumen puutten vuoksi" kärryssä on kesävälineet. Mukavia liikunnallisia hetkiä koulupäiviin!

Askel eteenpäin Ry:n ja Huittisten Kaupungin sivistyspalvelukeskuksen yhteistyö koulun liikuntakerhojen ohjaamisen osalta sai syksyn 2019 osalta päätöksen. Timo Kuusisto ja Jussi Tiuttu kävivät tiistaina 3.12.2019 koululla luovuttamassa Huittisten Kesportin lahjakortti "TSEMPPARIPALKINNOT". Toinen palkinnon saaja 2 lk:n Sampsa Hyvärinen...

Liikuntavälinekärry Ruoho13 rantautui Loiman koulun oppilaiden iloksi maanantai 2.12.2019. Hieno talvinen sää antaa ulkoliikuntaan paljon virikkeitä kärryn välineistön avulla. Mukavaa viikkoa kaikille.

Lauttakylän koulun liikuntakerho päättyi torstaina 21.11.2019! Keskiarvo kävijöiden mukaan Arttu Routakankaan ohjaama kerho oli hyvin suosittu. Monipuolisella "lukujärjestyksen mukaiset lajit" ohjelmalla laaditussa kerhossa kävi noin 16 lasta per kerta ja kokonaisuudessaan 153. Lajeina oli parkour, futsal, lentopallo, jalkapallo, yleisurheilu,...

Lauttakylän koulun oppilaat saavat nautti tämän viikon liikuntavälinekärry Ruoho13 välineistä. Niukan tai käytännössä kokonaan lumen puutteen vuoksi kärryssä on vielä kesävälineet. Mukavaa liikunnallista viikkoa kaikille oppilaille ja koulun henkilökunnalle!

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 24.11.2019 klo 18.00. Paikka Koneistuspalvelu Kajanderin kokoustilat, Palvarinkatu 2 , 32700 Huittinen.