Askel Eteenpäin Ry:lle lasten kerho-ohjaaja

01.04.2019

Askel Eteenpäin, Huittisten Kaupunki, sivistyspalvelukeskus ja Lauttakylän koulu tekivät yhteistyösopimuksen keväällä 2019. Yhdistyksen tehtävänä oli saada palkattua ohjaaja alakoulun 1-6 luokkalaisille lapsille liikuntakerhoon. Hakuaika päättyi 29.3.2019 ja hakemuksia tuli 6 kappaletta.

Yhdistys päätti asiasta sunnuntaina 31.3.2019 ja ohjaajaksi valittiin 17-vuotias Huittislainen Arttu Routakangas. 

Arttu on lukio-opiskelun ohella tehnyt juniorivalmennusta Lauttakylän Lujan juniorijoukkueissa, vetänyt luistelukouluja ja leijonakiekkokoulua ja lisäksi ollut vastuullisena kaupungin koulujäiden valvonnasta ja hoitamisesta. Työkokemus puhuu puolestaan valinnassa, lasten kerho-ohjaajalla on hyvä olla kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta  mutta ennen kaikkea tapahtumien suunnitelusta ja toteutuksesta.

Torstaina 4.4.2019 klo 14.30 Tahtoareenalla alkava liikuntakerho on tarkoitettu Lauttakylän koulun 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille.  Lajisisältö ja tavoitteet on laajat, mutta kohdistettu juuri oikeisiin ikäryhmiin. Ryhmät jakautuu osalllistujamäärän mukaan 1-2 lk, 3-4 lk ja 5-6 ovat omina ryhminään.

Olemme tunteneet Artun useamman vuoden ja tiedämme, että hän on valmis ohjaamaan isojakin ryhmiä kerralla. Yhteistyöllä saamme hyviä tuloksia ja muutoksia aikaan.          Lisäksi luottamalla ja keskittymällä omaan tekemiseen saavutetaan isoja asioita. 

Tulevaisuus näyttää hyvältä, nyt siis mahdollisimman moni Lauttakylän alakoulun lapsi liikuntakerhoon liikkumaan!

Toivotamme kaikille liikunnallista kevättä :)

Yhdistyksen Puheenjohtaja

Jussi Tiuttu