Askel Eteenpäin Ry & LP-Vampula Ry yhteistyösopimus

19.09.2019

Yhteistyösopimus 2019-2020 allekirjoitettiin keskiviikkona 18.9.2019 LP-Vampula - HPK harjoituspelin yhteydessä. Markkinointi- ja yhteistyösopimuksen tarkoituksena on tuoda yhdistyksiä esille, yhteishyvällistä ajatusta, mahdollistaa ottelutapahtumissa kahviotoiminta katsojille, samalla luoda asukasviihtyvyyttä Huittisten Kaupunkiin, edesauttaa Huittisten Kaupungin näkymistä valtakunnallisesti, kehittää ja vahvistaa yhteenkuuluvuutta alueellamme ja mahdollistaa yleistä kehittymistä.

Askel eteenpäin Ry:llä on noin 20 nuorta rekrytoitua nuorta!! 3-4 hengen "kahvioporukka" toimii vuorollaan ottelutapahtumissa. Samalla yhdistys ja nuoret työntekijät saavat hyvää näkyvyyttä. Tämä on asiana todella iso kaikille meidän nuorille, ennen kaikkea yhteisöllisyyden, oma-aloitteisuuden, työn oppimisen kannalta. Lisäksi se antaa mahdollisuuden toimia ja työskennellä ryhmässä missä kaikki on saman arvoisia ja yhtä tärkeitä. 

Molemmat osapuolet niin LP-Vampulan manageri Timo Talvitie kuin Askel Eteenpäin Ry:n puheenjohtaja Jussi Tiuttu olivat tyytyväisiä yhteistyösopimuksen jatkuvuudesta. Viime kausi osoitti, että toiminta kahviossa on todella hyvää ja asiakaspalvelu toimii! Tästä kiitosta saavat ainoastaan nuoret työntekijät, Kiitos ja iso kumarrus!!!

Kausi alkaa 28.9.2019 klo 17.00 Tahto Areenalla LP-Vampula - OrPo 

Pj