Askel Eteenpäin Ry:n kuulumisia

27.01.2020

Askel Eteenpäin Ry:n ensimmäinen toimintavuosi 2019-2020 on jäänyt taakse ja on aika katsastaa uuden toimintakauden 2020-2021 sisältöä.

Yhdistyksen Puheenjohtajana toimii Joni Immonen, Jonilla on pitkä kokemus liikunnan kehittämisestä ja Joni tietää miten ruohonjuuritasolla pitää toimia,kehittääksemme yhdistyksen toimintaa kaikille ikäryhmille. Varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja toimii Joni Haapala, yhdistyksen laskutukset ja yleisestikin varat menevät parhaiten Jonin käsien läpi.

Yhdistyksen uusina hallituksen jäseninä ja toiminnan kehittäjinä on Jouni Isotalo ja Timo Kuusisto, molemmiilla on useamman vuoden kokemus liikunnasta ja nuorien parissa työskentelystä. Timo toimii myös hallituksen sihteerinä, muut hallituksen jäsenet ovat Jussi Tiuttu, Mikael Ruohomaa ja Miikka Vesamäki.

Liikuntavälinekärry Ruoho13 on liikkunut kovin tiiviisti paikallisten koulujen ja päiväkotien pihassa. Lapsilla on ollut oiva mahdollisuus kehittää omaa koululiikuntaa niin liikuntatunnilla kuin välitunnillakin. Opettajien suora palaute on ollut hyvin positiivista, liikuntavälinekärry tuo selkeästi aktiivisuutta koulupäivän välitunteihin, kehittää yhteistyötaitoja ja omia motorisiataitoja. Kaikilla on henkilökohtainen mahdollisuus yrittää mitä lajia itse haluaa.

Lauttakylän koulu ja Askel eteenpäin tekevät yhteistyötä koulun liikuntakerhon parissa. Yhdistys työllistää yhden ohjaajan. Kerhoa pidetään torstaisin klo 14.45-15.45 alkaen 27.2.2020! Tarkemmat tiedot kerhosta löytyy Wilmatiedotteesta,. Kerhon ohjaajana toimii Arttu Routakangas. 

Lisäksi yhdistyksellä on yhteistyösopimus Huittisten Diabetesyhdistyksen kanssa. Yhdistys pitää diabetesyhdistyksen jäsenille tuolijumppaa ja sauvakävelyä kaksi kertaa kuukaudessa. Tomintapiste on Huittisten lukiolla ja sen läheisyydessä. Ohjaajana toimii Anni Lähteenmäki. Ohjaajien vastuuhenkilönä toimii Jussi Tiuttu.

Yhdistyksen luistelu pidetään Huittisten jäähallilla sunnuntaisin, ensimmäisellä kertaa luistelijoita oli n. 90. Kaikki halukkaat mukaan niin kokeneet kuin aloittelijatkin! Tapahtuman vastuuhenkilönä toimii Joni Immonen.

LP-Vampulan ja Askel eteenpäin yhteistyö alkoi kaudella 2018-2019 ja jatkuu myöskin kaudella 2019-2020. Työnkuvaan kuuluu ottelutapahtumien kahvion hoitaminen. Kahvio työllistää 3-4 nuorta työntekijää kerrallaan ja samalla nuoret saavat enemmän kuin tärkeää oppia työntekemisestä, vastuullisuudesta, itseluottamuksen kehittymisestä ja tutustuvat uusiin ihmisiin. Hienoa yhteistyötä, kiitos LP_vampula! Tapahtumien vastuuhenkilönä toimiii Jussi Tiuttu.

Toiminta on kehittynyt ja välillä on menty lujaakin eteenpäin askel kerrallaan. Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti kesää!

Terveisin Askel Eteenpäin Ry:n hallituksen jäsenet