Askel palkitsi liikuntakerhon "tsempparit"

03.12.2019

Askel eteenpäin Ry:n ja Huittisten Kaupungin sivistyspalvelukeskuksen yhteistyö koulun liikuntakerhojen ohjaamisen osalta sai syksyn 2019 osalta päätöksen. Timo Kuusisto  ja Jussi Tiuttu kävivät tiistaina 3.12.2019 koululla luovuttamassa Huittisten Kesportin lahjakortti "TSEMPPARIPALKINNOT". Toinen palkinnon saaja 2 lk:n Sampsa Hyvärinen on osoittanut kerhossa erinomaista käyttäytymistä, kiinnostusta monipuoliseen lajikokonaisuuteen, muiden kerholaisten huomioon ottamiseen ja kerhosääntöjen noudattamiseen.

Meidän (Askel Eteenpäin)  mielestä liikuntakerhon ylläpitäminen on iso asia koulun lapsille ja tietysti koko koululle. Osallistuminen ja liikkuminen matalankynnyksen kerhossa antaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden kehittää omia henkilökohtaisia taitoja ilman minkäänlaista pettymyksen pelkoa. 

Kerhotoiminta on saanut erittäin hyvät lähtökohdat, täysin uusi liikuntahalli, uudet välineet,  ja tärkeimpänä asiana erittäin hyvä ohjaaja. 

Arttu Routakangas on osoittanut olevansa ohjaaja paikallaan, lapset ja nuoret viihtyvät kerhoissa ja haluavat oppia uusia asioita. Kerhotoiminta on kehittynyt paljon eri lajien monipuolisuuden ja osallistujiien keskuudessa. 

Tästä on hyvä jatkaa! 

Isot onnittelut palkinnon saajille ja kaikille muillekin kerhoihin osallistuneille!

Timo Ja jussi