Charity Golf 2019 Alastarolla!

10.06.2019

Charity Golf 2019 Alastaron golfkeskuksessa oli todella hieno tapahtuma. Kentälle oli saapunut 30 golfaria ympäri "valtakuntaa", muutama vähän kauenpaakin, ihan Arizonasta asti. Päivä alkoi klo 13.00 golfklubilla. Varsinainen peli alkoi klo 14.00 2-4 hengen ryhmissä todella kauniissa säässä. Pistebogi-tyylillä kisattiin lähes 6 tuntia ja välillä tuntui, että päivä tai paremminkin peli oli todella haastava.

Kisan voittajaksi selviytyi Sami Kankaanpää, yli 40 pisteellä, mikä on todella kova suoritus, isot onnittelut Samille! Pelissä oli monia muitakin palkittavia pelaajia, myös heille isot onnittelut.

Pelipalkintojen jälkeen oli Askel eteenpäin ry:n puheenjohtajan puhe sankareille ja samalla lahjojen jako. Puheen pääkohtana oli lasten ja nuorten asema yhteiskunnassamme ja tapahtuman merkitys yhdistyksen toiminnalle. 

Puheenjohtajana olen äärimmäisen iloinen siitä, että n. 3000€ kokoinen lahjoitus (pelipaita huutokauppa) auttaa meidän toimintaamme todella paljon, iso kiitos siitä järjestäjille Mikalle, Jukalle, Markukselle ja kaikille osallistujille!

Ruokailun ja saunan jälkeen kuunneltiin musiikkia, Jussi-trubaduurin merkeissä ja vietettiin iltaa. Golfkeskus hiljentyi noin klo 01.00!!           

                                                                                                                  -> tapahtumasta lisää kuvia galleriassa