Lauantaina 12.10.2019 MEIDÄNBOKSI:n avaijaiset

14.10.2019

12.10.2019 lauantaina vietettiin liikunnan ihmeellisessä maailmassa monipuoliset avaijaiset Sastamalassa. MEIDÄNBOKSI avasi ovansa kiinnostuneille asiakkaille lauantaina klo 12.00 ja oven takana olikin iso joukko lajista ja ennen kaikkea monipuolisesta toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneita paljon.

Hetkessä sali täyttyi ja esittely sai arvoisensa alun:)

Alussa Piritta "Pirre" Rantanen puhui avajaispuheen, puheessa esiteltiin yhteistyökumppanit, salista, harjoittelusta saatiin oikein demoesityksiä Markus Rantasen toimesta ja tanssitytöt ja naiset näyttivät myös taitojaan vieraille.

Askel Eteenpäin oli tapahtumassa mukana "yhteistyö tuottaa voimaa", liikuntavälinekärry Ruoho13 oli kaikista nuorempien käytössä piha-alueella. Päivän aikana kärryn ympärillä olikin ajoittain melkoinen vilinä pienempiä "palloilijoita"!

Todellakin onnistunut tapahtuma, sanoivat Piritta ja Markus päivän päätyttyä. Päivän aikana paikalla kävi noin 200 henkilö, mikä kertoo lajin kiinnostuksesta. 

Mukava päivä, saatiin uusia kontakteja, tutustuttiin uusiin ihmisiin, uudet kujeet ja uudet harjoitteluolosuhteet antavat hyvät lähtökohdat tulevaan.

Askel Eteenpäin Ry:n puheenjohtaja Jussi Tiuttu oli myös hyvin tyytyväine tapahtumaan, koska Ruoho13 liikuntavälinekärry kiinnosti ihmisiä valtavasti. Positiivista palautetta ja kehuja riitti. 

Lähikuntien yhteistyö antaa voimaa ja mahdollisuuksia järjestää vaikka mitä liikunnallisia tapahtumia kaiken ikäisille, yhteistyöllä siis eteenpäin!

Lisää kuvia kuvagalleriassa

Mukavaa liikunnallista syksyä kaikille!