LP-Vampulan naisten Mestaruusliiga päätökseen

18.03.2019

Pölkky Kuusamo selviytyi toisen kerran historiansa aikana naisten Mestaruusliigan välieriin kukistettuaan LP-Vampulan (3-2) viidennessä puolivälierässä sen viidennessä erässä.

Kuusamon liikuntakeskuksessa riitti tunnelmaa jo puoli tuntia ennen varsinaista pelin alkamista. Vampula oli saanut mukaansa äänekkään kannustajajoukon rumpuineen, mutta LP-Vampulan kausi päättyi 3-2 häviöön Kuusamossa, vaikkakaan periksi joukkue ei antanut missään kohtaa, vaan taisteli loppun asti!

Näin 12 kotiottelun ja 2 playoffsottelun myötä loppui myös Askel Eteenpäin Ry:n nuorten työt kahviossa. Meidän nuorten tekemä työ on ollut ihailtavaa katseltavaa paikanpäällä. Kahviossa on ollut pelistä riippumatta 3-4 työntekijää asettelemassa tuotteita esille, keittämässä kahvia, järjestelemässä juomapisteitä hallissa ja myymässä asiakkaille niin kahvion tuotteita kuin LP-Vampulan fanituotteita.

Uuden Tahtoareenan valmistuttua toiminta kahvion uumenissa on tuonut uusia haasteita, mutta nuoret ovat selvinneet näistä puhtaasti 10 pisteen suorituksilla. Sosiaaliset taidot, määrätietoisuus, rauhallisuus, asiakaspalvelutaidot ja ennen kaikkea iloisuus on paistanut aina nuorten työntekijöiden kasvoista, se jos mikä on ihailtavaa katseltavaa. 

Iso kiitos LP-Vampulalle, mutta vielä isompi kiitos meidän kaikille nuorille isosta työstä. Tämö kausi on paketissa, mutta ensi kausi on jo pian ovella, We will be back:)

Pj