RUOHO13-liikuntavälinekärry

27.06.2019

Tervehdys kaikille liikunnan ystäville!

Askel Eteenpäin Ry:n ensimmäinen kokonainen toimintavuosi alkaa olla pian ovella. RUOHO13-kärry liikahti ensimmäisen kerran 7.9.2019 Sammun koulun pihaan. Ensimmäisestä kerrasta lähtien niin kesäliikuntavälineistä kuin talviliikuntavälineistä on saanut nauttia iso joukko lapsia ja nuoria ympäri Huittista ja lähikuntia. 

Yhdistyksen toiminta on ottanut ja tulee ottamaan isoja harppauksia eteenpäin, ei pelkästään liikuntavälineiden hankinnoissa vaan kokonaisuudessaan tulevaisuus tuo uusia isoja ilonaiheita meille kaikille. Näistä hankkeista ja toteutuksista informoidaan myöhemmin lisää. 

Yhteistyö LP-Vampulan lentopalloseuran kanssa oli menestys, nuoret pääsivät tosissaan työskentelemään tai paremminkin oppimaan työntekoa pitkien asiakasjonojen edessä ja näin saamaan arvokasta oppia asiakaspalvelusta! Kiitos LP-Vampulalle...

Koulujen liikuntakerhotoiminta on iso ollut iso asia eritoten lapsille niin kuin myös yhdistykselle. Yhdistyksen kerho-ohjaajana toimi Arttu Routakangas!

Nuorten panos yhdistyksen toiminnan kehittämisen kannalta on ollut todella iso ja näin haluammekin kiittää kaikkia rekrytoituja nuoria arvokkaasta työstä, KIITOS!

RUOHO13-kärry on kesälomalla heinäkuun ja palaa ulkoisesti täysin uudistuneena lasten, nuorten, erityislasten ja senioreiden pariin 12.8.2019!

Yhdistyksen hallitus toivottaa kaikille erittäin hyvää kesää!!! Muistakaa liikkua ja harrastaa kaikkia mahdollisia liikuntamuotoja yksin, kaksin tai isommalla porukalla!

Kesäterveisin Jussi, Joni, Joni & Miksu