Talviriehapäivä ja jääkiekon hyväntekeväisyysturnaus!

21.01.2020

19.1.2020 sunnuntaina klo 11.00 alkaen jäähallilla oli taas vilskettä niin jäällä kuin ulkopuolellakin. Askel eteenpäin järjesti hyväntekeväisyysturnauksen ja osallistujina oli Wolwerines Valkeakoskelta, Lauttakylänkadun Oilers ja Askel eteenpäin. 

Klo 11.00 vastakkain asettuivat Askel ja Wolwerines, peli oli erittäin tasokasta alusta loppuun. Loppusummerin soidessa pelitaulu näytti Askeleen voittoa 6-2. 

Klo 12.40 vastakkain oli Lauttakylänkadun Oilers ja Wolwerines, peli aaltoili päästä päähän, molempien joukkueiden saadessa hyviä maalipaikkoja. Tasokas peli päättyi Oilersin voittoon 5-2!

Klo 14.00 pelissä, eli päivän viimeisesssä pelissä vastakkain asettui Askel ja Oilers, viime vuoden häviöstä oppineena Oilers voitti 8-5!

Turnaus ja koko tapahtuma oli mukava ja paikalla viiletti useampikin nuori jääkiekon ystävä niin kärryn ympärillä kuin pelaajienkin. 

Lauttakylän Oilers pokkasi siis kiertopalkinnon vuonna 2020 järjestetyssä turneuksessa!

Onnittelut voittajille ja Iso kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille, kahviolle ja tuomareille ja kuuluttajalle!

Tapahtuman mahdollistivat Wolwerines Valkeakoski, Lauttakylänkadun Oilers, Kesport Huittinen, Lihajalostamo Korpela, Brewers Pub Huittinen, Lautturi Huittinen, Kello-Hovi Oy Huittinen ja Askel Eteenpäin Ry.