Askeleelle vakiovuoro tenniksessä alkaen 9.6.2019

14.05.2019

Huhkolanpuistossa sijaitsevat kaksi ulkotenniskenttää saneerataan kuntoon vielä tämän kevään aikana.. Edellisen kerran kentät peruskorjattiin vuonna 2002. Silloin kentän perustukset tehtiin uusiksi ja kentän pintaan asennettiin hiekkatekonurmi.

Mutta aikansa kutakin, niin tässäkin kohtaa. Kentän kunto alkoi olla todella huonossa kunnossa ja uudistus oli välttämätön. Kentän geometria oikaistiin, kentän pohja tasoitettiin, laitettiin uusi hiekkatekonurmipinnoite, laitettiin uudet ulkoverkot, peliverkkojen tolppien valut uusitaan, uudet peliverkot, tuuliverkot laitetaan ja lisäksi molempien kenttien suunnat kännettiin.

Huittisten Tennisseura eli HUTE on perinteikäs seura, seurassa pelaa tällä hetkellä miesten sarjoissa I,II,III - joukkueet, naisten puolella on aktiivisiapelaajia noin 10 ja lisää pelaajia on tulossa ja lisäksi lajista kiinnostuneita junioreita löytyy. Näin kentän kunnostaminen oli tervetullut bonus lajia harrastaville. 

Joka vuosi pelataan niin Huittisten Kaupungin kuin seurankin mestaruuskisoja, kisoissa on hyvät osallistujamäärät, tennis siis kiinnostaa!

Askel Eteenpäin Ry hankki myös itselleen vakiovuoron kentiltä. Vakiovuoro on sunnuntaisin klo 15.00-17.00, alkaen sunnuntaina 9.6.2019. Vuoro sisältää molemmat kentät, niin ykkös kuin kakkoskentän.