Yhteistyö LP-Vampulan kanssa

12.09.2018

LP-Vampula Huittinen ja Askel eteenpäin ry ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Askel eteenpäin tulee toimimaan Mestaruusliigaottelutapahtumien kahviotoiminnassa mukana ja saavat siitä palkkioksi ison osan kahvion tuotosta toimintansa käyttöön. Samassa yhteydessä uusi perustettu yhdistys lisää näkyvyyttään sekä tuo toimintaansa esille. Sopimus syntyi helposti ja oli molemmille osapuolille mieluinen.

-Askel eteenpäin väki tekee hienoa työtä ja näimme tässä mahdollisuuden kehittää kaupunkimme yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä mahdollistaa samalla uudelle ja innovatiiviselle vapaaehtoistoiminnalle kauttamme myös valtakunnallista näkyvyyttä, avaavat LP-Vampulan aktiivit yhteistyön aloittamisen ajatuksiaan. Samalla saamme ottelutapahtumien tehtäviin uutta virtaa ja sitä kautta pystymme paremmin palvelemaan tapahtumiemme asiakkaita, eli pelejämme seuraamaan saapuvia katsojia he jatkavat.

Askel eteenpäin toimii liikunnan lisäämisen ja syrjäytymisen ehkäisemisen puolesta. Kaikilla meillä yhdistystoimijoilla on oma yhteisen hyvän eteen tehtävä visio ja missio, mutta nyt aloitettu toiminta on jotain uutta, mitä ei täällä tällä tavalla ole ennen tehty. Nyt jalkaudutaan nuorten keskuuteen ja mahdollistetaan pääosin huittislaisten yritysten mahdollistamien välineiden avulla erilaisia liikunnallisia tapahtumia.

- Olimme miettineet kahviotoiminnan yhteyteen jotain huittislaisen seuran/yhdistyksen kanssa rakennettavaa yhteistyömallia jo hetken aikaa. Kun saimme kuulla tästä erittäin kannatettavan toiminnan alkamisesta, oli heti selvää, että lähtisimme ehdottamaan yhteistyötä juuri heille. Ehdotus otettiin Askel eteenpäin johdossa mielihyvin vastaan ja torstaina 6.9 LP-Vampulan toimistolla yhteistyösopimus sorvattiin kuntoon. Sopimukseen sisältyy myös uuden yhdistyksen jäsenille etuna kahden euron alennus LP-Vampula Huittisen normaalihintaisesta Suomen Mestaruusliigan ottelulipusta.

- Olimme todella otettuja LP-Vampulan ottaessa meihin yhteyttä. Toimintamme keskittyy lapsiin ja nuoriin. Tämän yhteistyön avulla yhdistys pystyy tarjoamaan nuorille kokemuksia buffetissa toimimisesta eli palvelusta. Rekrytoimme muutenkin nuoria yhdistyksen toimintoihin mm. liikuntatapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin.

Tämä yhteistyö tarkoittaa vielä sitä, että meillä on nuorille tarvetta vielä enemmän. Yhteinen tekeminen paistaa LP-Vampulan toiminnasta ja me saamme paljon tämän kautta myös ammattimaista toimintaa taaksemme, taustoittaa Joni Immonen yhdistyksen ajatuksia yhteistyöstä.

Tekemistä nuorille ja kenelle vaan, mukavaa yhdessä oloa ja toinen toisistamme huolehtimista. Askel eteenpäin yhdistyksen loistava ajatus tukee koko kaupungin hyvinvointia ja tahto tehdä hyvää näkyy tekemisessä.